Skip to main content

Termeni si conditii

Introducere
1.1. Website-ul “infoMaster.ro” este proprietatea și este operat de [infoMaster], denumită în continuare “infoMaster”.

1.2. Accesul și utilizarea site-ului sunt supuse termenilor și condițiilor de mai jos (“Termeni și Condiții”), precum și oricăror legi sau reguli aplicabile.

1.3. Prin accesarea sau utilizarea site-ului, sunteți de acord să respectați și să fiți obligat de Termenii și Condițiile noastre. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site.

Utilizarea site-ului
2.1. Site-ul este destinat utilizării personale și non-comerciale. Nu sunteți autorizat să utilizați site-ul în niciun fel care să încalce legea sau drepturile oricărei alte persoane.

2.2. Compania își rezervă dreptul de a restricționa sau de a împiedica accesul la site sau la o parte a acestuia pentru orice motiv, fără notificare prealabilă.

2.3. Compania nu garantează că site-ul va fi disponibil în mod constant sau fără erori. Utilizarea site-ului se face pe propriul risc.

Conținutul site-ului
3.1. Site-ul conține articole despre Sanatate, Informatii Utile, Pet Care, Noutati Jocuri. Compania nu își asumă nicio responsabilitate pentru acuratețea, relevanța sau exhaustivitatea informațiilor prezentate.

3.2. Toate conținuturile site-ului, inclusiv dar fără a se limita la texte, imagini, grafice, logo-uri, sunt protejate de drepturile de autor ale Companiei sau ale terților și nu pot fi reproduse, distribuite sau utilizate în orice alt mod fără acordul scris al proprietarului.

3.3. Utilizatorii site-ului sunt responsabili pentru orice conținut pe care îl postează pe site. Compania își rezervă dreptul de a îndepărta orice conținut care încalcă Termenii și Condițiile sau care este considerat ofensator sau ilegal.

Limitarea responsabilității
4.1. Compania nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice pierdere sau daune, inclusiv dar fără a se limita la daune directe, indirecte, speciale sau consecințiale, rezultate din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul.

4.2. Compania nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice virus sau alte elemente distructive care ar putea afecta computerul sau sistemul de operare al utilizatorului în urma utilizării site-ului.

4.3. Compania nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul postat de utilizatori sau de terțe părți pe site. Compania nu garantează acuratețea, integritatea sau calitatea conținutului și nu este responsabilă pentru orice pierdere sau daune cauzate de utilizarea sau bazarea pe astfel de conținut.

Protecția datelor personale
5.1. Compania respectă confidențialitatea și protecția datelor personale ale utilizatorilor site-ului conform cu politica de confidențialitate. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastră personale în conformitate cu această politică.

Legile aplicabile
6.1. Acești Termeni și Condiții sunt guvernate de legile în vigoare și sunt supuse jurisdicției competente.

Modificarea Termenilor și Condițiilor
7.1. Compania își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza acești Termeni și Condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Prin continuarea utilizării site-ului după astfel de modificări, sunteți de acord să fiți obligat de Termenii și Condițiile actualizate.

Contact
8.1. Dacă aveți întrebări sau comentarii referitoare la acești Termeni și Condiții sau la utilizarea site-ului, vă rugăm să ne contactați prin intermediul paginii de contact de pe site.

Acești Termeni și Condiții au fost actualizați ultima dată la data de [19.04.2023].