Skip to main content
Resident Evil 4 Remake

Resident Evil 4 Remake – Cele mai bune arme

Leon nu era pregătit pentru ceea ce avea să întâlnească în jocul Resident Evil 4 Remake, altfel ar fi venit cu mai mult decât un pistol mediocru și un cuțit. Deși aceste instrumente de bază pot ajuta la trecerea prin stadiile de deschidere ale jocului, nu va dura mult până când va trebui să apelați la arme mult mai puternice pentru a supraviețui monștrilor mai puternici și mai grotesti care stau în calea ta. Resident Evil 4 remake oferă o mulțime de arme pe care le puteți colecta, cum ar fi pistoale, SMG-uri, puști și multe altele. Cu toate acestea, cele mai multe vor costa o mulțime de bani – și chiar mai mult dacă doriți să investiți în îmbunătățirile lor. Va trebui să faceți alegeri dificile în ceea ce privește armele pe care doriți să le păstrați, iar alegerea unei arme slabe poate face ca jocul să fie mult mai dificil. În loc să investiți toți banii într-un pistol, verificați cele mai bune arme pe care le puteți obține în Resident Evil 4 remake pentru a vă spulbera prin Ganados și Las Plagas.

Cele mai bune arme în Resident Evil 4

Red9

Unde altundeva am putea începe decât cu Red9? Cea mai populară armă de mână – sau armă în general – din Resident Evil 4 original, s-a întors în remake și este la fel de puternică ca și înainte. Nu numai că puteți obține această armă încă din Capitolul 3, ceea ce o face o alegere excelentă pentru investițiile dvs. în îmbunătățiri, dar poate fi modificată și practic nu are dezavantaje. În mod implicit, reculul Red9 este principalul punct de critică pe care îl puteți aduce la adresa sa, dar dacă cheltuiți câteva Spinels pentru a-i da crosa, veți putea trage practic cu acest pistol. Până când deblocați upgrade-ul Exclusive, care multiplică puterea pistolului de 1,5 ori, aproape niciodată nu veți întâlni o situație în care acest pistol să nu poată face treaba.

Bolt Thrower

Bolt Thrower nu se află pe această listă datorită puterii sale mari, preciziei sau oricărui alt aspect pe care îl căutați în mod tradițional într-o armă. Motivul pentru care trebuie să fie aici este dat de simplul fapt că puteți recupera săgețile pe care le trage în inamici după ce aceștia sunt morți pentru a reduce masiv cheltuielile cu muniția. Muniția pentru aceasta este, de asemenea, fabricată cu ajutorul cuțitelor, dar are chiar și o metodă secundară de tragere, unde poate lansa mine, ceea ce îi oferă mult mai multă utilitate. Upgrade-ul Exclusive nu este un joc schimbător de reguli – dublează capacitatea de muniție – dar cu cât trebuie să reîncărcați mai puțin, cu atât veți fi prins mai puțin în situații dificile.

Stingray

În categoria puștilor, Stingray nu te va dezamăgi niciodată. Este o pușcă semiautomată, deci rata de tragere depinde în mare parte de tine, plus că are o dimensiune excelentă a clipului implicit. Dacă loviți acele puncte slabe, această armă va face și 3x daune și poate fi echipată cu aproape orice lunetă. Upgrade-ul Exclusive îți crește rata finală de tragere cu încă 2x, ceea ce nu ar trebui să fie prea necesar dacă încercați să fiți precis, dar poate ajuta într-o situație dificilă.

LE 5

LE 5 este o armă pe care o puteți rata cu ușurință și care este o versiune bună a lui Punisher, deoarece are o putere de penetrare uimitoare. Fiind un SMG, se laudă cu o rată de tragere mult mai mare și o dimensiune mai mare a clipului, precum și mai multă putere. Aceasta este arma perfectă pentru a rupe prin orice inamic care poartă scut. Din nou, ca și în cazul lui Punisher, upgrade-ul Exclusive permite lui LE 5 să penetreze până la cinci ținte odată.

Broken Butterfly

Un alt favorit care se întoarce, magnum-ul Broken Butterfly nu este doar cel mai frumos pistol din joc, ci și cel mai letal. Dacă nu luați în considerare o armă specială precum Rocket Launcher, Broken Butterfly (după îmbunătățiri) face cele mai mari daune din orice armă din Resident Evil 4 remake. Upgrade-ul Exclusive joacă un rol major în acest lucru, sporindu-i daunele finale cu 1,5x, la fel ca și Red9, dar îmbunătățirile pentru magnum sunt printre cele mai scumpe din joc, deci această putere nu va veni ușor.

Striker

Care este cea mai rea parte a unei puști cu țevi scurte? Rata de tragere. Ei bine, asta este dacă nu utilizați Striker. Această pușcă semiautomată aruncă daune ca nimeni altul. Are puterea la fel de mare ca orice altă pușcă cu țevi scurte, dar o viteză de tragere mult mai bună, plus o dimensiune enormă a clipului, astfel încât să nu trebuiască să vă faceți griji că rămâneți fără muniție în fața unui inamic. Dacă obțineți upgrade-ul Exclusive, puteți chiar dubla dimensiunea clipului deja imens.

Rocket Launcher

Aceasta deși tehnic nu este o armă de foc, cuțitul este atât de bun în Resident Evil 4 remake încât trebuie să fie menționat. Acest instrument vă va salva pielea mai des decât credeți, datorită noii abilități de a paria și finaliza inamicii doborâți, dar dezavantajul evident este durabilitatea. Cuțitul Primal trebuie deblocat prin găsirea și distrugerea tuturor celor 16 Clockwork Castellans din joc. Ceea ce îl face liderul clar al tuturor cuțitelor este upgrade-ul Exclusive, care îl face complet indestructibil, indiferent cât de mult îl utilizați.

Primal Knife

Deși tehnic nu este o armă de foc, cuțitul este atât de bun în Resident Evil 4 remake încât trebuie să fie menționat. Acest instrument vă va salva pielea mai des decât credeți, datorită noii abilități de a paria și finaliza inamicii doborâți, dar dezavantajul evident este durabilitatea. Cuțitul Primal trebuie deblocat prin găsirea și distrugerea tuturor celor 16 Clockwork Castellans din joc. Ceea ce îl face liderul clar al tuturor cuțitelor este upgrade-ul Exclusive, care îl face complet indestructibil, indiferent cât de mult îl utilizați.

Alegerea armelor potrivite poate face diferența între succes și eșec în jocul Resident Evil 4 remake. Red9, Bolt Thrower, Stingray, LE 5, Broken Butterfly, Striker, Rocket Launcher și Cuțitul Primal sunt cele mai bune opțiuni disponibile și ar trebui să le luați în considerare în funcție de preferințele dvs. de joc și de stilul de joc. Investiți în îmbunătățiri pentru a le face și mai puternice și să vă ajute să depășiți cele mai dificile situații. Cu aceste arme la dispoziție, sunteți pregătiți să vă confruntați cu orice monștri grozavi care vă stau în cale!