Skip to main content
hades 2

Hades 2: data de lansare, trailere, gameplay

La fel ca în căutarea interminabilă a lui Zagreous de a scăpa din Infern, pare că și noi suntem destinați să continuăm lupta prin niveluri noi de demoni și monștri în continuarea jocului roguelike uimitor Hades. Nu ne plângem, deoarece acel joc a fost unul dintre cele mai bune jocuri lansate în 2020, iar nimeni nu se aștepta la o continuare, cu atât mai puțin una anunțată atât de curând. Hades 2 va fi prima continuare pe care studioul Supergiant Games o va face vreodată, și are sens, dat fiind cât de reușit și popular a fost primul joc. Cu excepția unor titluri notabile precum Rogue Legacy 2 și Spelunky 2, nu multe jocuri rogue-like primesc vreodată o continuare directă, așa că există mult mister în legătură cu modul în care Hades 2 se va diferenția de primul joc. Nu trebuie să ne adâncim în adâncurile Infernului pentru a căuta răspunsuri, deoarece am adunat toate informațiile pe care le-am putut de la Cerberus.

Data de lansare

Hades 2 nu are încă o dată de lansare. Cu toate acestea, echipa a lucrat la el din începutul anului 2021 și, la fel ca și primul joc, va fi lansat mai întâi în acces timpuriu. Supergiant a declarat că detalii despre această perioadă de acces timpuriu vor fi dezvăluite în 2023, dar acest lucru nu garantează că va începe cu adevărat în 2023. Primul Hades a fost în acces timpuriu timp de aproape doi ani, dar știm că o echipă puțin mai mare lucrează la Hades 2 de la început, astfel încât acest joc ar putea ajunge la versiunea 1.0 mai rapid.

Platforme

Hades 2 este planificat să fie lansat pe PC și console, deși nu s-a specificat pe care console. Putem presupune că sunt planificate PS5 și Xbox Series X/S, cu sistemele de generație trecută și Switch fiind încă în aer în momentul de față.

Perioada de acces timpuriu la joc va fi exclusivă pentru platforma PC.

Trailer

Trailerul foarte stilizat și bine animat ne introduce în noul protagonist al lui Hades 2, Melinoe, Prințesa Infernului și vrăjitoarea nemuritoare. Fiind sora protagonistului original Zagreus, se bazează și ea pe o figură mitologică existentă. Va fi o continuare directă a evenimentelor din Hades, dar va avea o poveste complet independentă. Cunoașterea primului joc sau a mitologiei grecești va conduce la unele conexiuni satisfăcătoare.

Melinoe este într-o căutare pentru a-l elibera pe tatăl ei Zeus de Titanul Timpului, Chronos. Chronos, împreună cu Hades și alte figuri divine, au scăpat din Infern pentru a începe un război împotriva zeilor Olimpului pe care Melinoe dorește să îl prevină.

Gameplay

Trailerul arată puțin din gameplay, care pare destul de similar cu primul joc. Perspectiva și fluxul de bază al curățării camerelor, alegerea dintre binecuvântările oferite de diferite zei și declanșarea atacurilor speciale par să se întoarcă. De asemenea, este evident că veți repeta multe, multe runde cu camere și inamici generați aleatoriu. Se pare că Hades 2 va prezenta o gamă mai mare de vrăji, deoarece Melinoe este o vrăjitoare, precum și opțiuni de luptă corp la corp.

Au existat, de asemenea, glimpsuri ale unor interacțiuni ale lumii hub, care a fost o parte majoră a Hades, unde veți putea din nou să vorbiți și să aflați mai multe despre diferitele personaje din joc.

Alte caracteristici care se întorc, cum ar fi decorarea, construirea relațiilor, modificarea dificultății sau alte provocări, nu au fost prezentate, dar par să se întoarcă într-o formă sau alta.

Unele dintre caracteristicile cele mai comune pentru care fanii din întreaga lume cer cu sequel-ul includ un nou sistem de luptă care diferă de modul în care a jucat Zagreus, precum și biomi noi și variate. Ceea ce oamenii doresc să rămână la fel, pe de altă parte, este accentul pus pe povestirea și construirea relațiilor cu toți personajele mitologice.

Precomenzi

Hades 2 nu are precomenzi sau informații despre modul în care accesul timpuriu va fi gestionat. Odată ce sunt disponibile detalii, vom actualiza această postare.