Skip to main content
Cum sa faci un baiat sa te placa

Cum sa faci un baiat sa te placa

Cum sa faci un baiat sa te placa, dacă ești o fată și îți dorești să îl faci pe băiatul tău să te placă, atunci ai ajuns la locul potrivit. În acest articol, vei găsi sfaturi și trucuri care te vor ajuta să îl faci pe băiat să te dorească și să te iubească. Vei descoperi ce trebuie să faci pentru a-l face să te placă și să îți dorească compania.

Pentru a începe, trebuie să înțelegi că băieții sunt foarte diferiți între ei. Unii băieți sunt romantici, alții sunt timizi, iar alții sunt aventuroși. Din acest motiv, trebuie să te adaptezi stilului băiatului tău și să acționezi în consecință. Totuși, există câteva lucruri de bază pe care trebuie să le faci pentru a-i câștiga inima. Citeste si articolul: Cum sa cuceresti un barbat.

Cum sa faci un baiat sa te placa

Este important să fii tu însăți și să ai încredere în tine. Poartă haine care îți plac și care te fac să te simți confortabil, arată-ți interesul și fii deschisă către conversații. Ascultă-l cu atenție și arată-i că îți pasă de ceea ce spune. Fii amabilă și respectuoasă față de el și față de ceilalți din jur. Fii tu însăți și lasă-l să te cunoască pentru cine ești.

Fii încrezătoare în tine

Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să fii încrezătoare în tine. Înainte să încerci să faci pe cineva să te placă, trebuie să înțelegi că tu ești o persoană minunată și că merită să fii iubită. Învață să te iubești pe tine însăți și să îți accepți calitățile și defectele. Dacă ești sigură pe tine și îți afișezi încrederea în fața băiatului, acesta va fi atras de tine.

Fii tu însăți

Un alt lucru important este să fii autentică și să fii tu însăți. Nu încerca să fii altcineva doar pentru că îți dorești să îl faci pe băiat să te placă. Dacă îți schimbi personalitatea sau îți ascunzi adevărata ta natură, atunci vei fi descoperită mai devreme sau mai târziu. Fii sinceră și deschisă cu băiatul și vei vedea că acesta va aprecia faptul că ești tu însăți.

Controlează emoțiile

Este normal să ai emoții în prezența unui băiat pe care îl placi sau cu care începi o relație. Iată câteva sfaturi care te pot ajuta să gestionezi emoțiile în prezența lui:

 1. Respiră adânc
  Atunci când simți că ai emoții puternice, încearcă să respiri adânc și să te concentrezi pe respirație. Acest lucru te va ajuta să îți calmezi emoțiile și să îți pui ordine în gânduri.
 2. Vizualizează un rezultat pozitiv
  Încearcă să îți vizualizezi o întâlnire sau un moment în care te simți confortabilă și sigură pe tine în prezența lui. Acest lucru te va ajuta să îți reduci emoțiile și să îți crești încrederea în tine.
 3. Acceptă emoțiile
  În loc să încerci să le ignori sau să le respingi, acceptă emoțiile și încearcă să le observi fără să judeci. Acest lucru te va ajuta să îți gestionezi mai bine emoțiile și să îți pui ordine în gânduri.
 4. Vorbește cu cineva
  Înainte de a merge la întâlnire sau în prezența lui, vorbește cu un prieten sau cu o persoană de încredere. Acest lucru te va ajuta să îți reduci emoțiile și să îți crești încrederea în tine.
 5. Fii naturală
  În loc să încerci să îți ascunzi emoțiile sau să joci un rol, fii naturală și autentică. Băiatul va aprecia sinceritatea și te va accepta așa cum ești.

Emoțiile în prezența băiatului sunt normale, dar poți învăța să le gestionezi. Respiră adânc, vizualizează un rezultat pozitiv, acceptă emoțiile, vorbește cu cineva și fii naturală și autentică. Acest lucru te va ajuta să te simți mai confortabil și sigură în prezența lui.

Fii interesantă

Pentru a câștiga inima băiatului, trebuie să fii interesantă. Fă-ți timp pentru a-ți dezvolta pasiunile și interesele și împărtășește-le cu băiatul. Acesta va fi atras de faptul că ești o persoană cu o viață activă și interesantă.

Fii misterioasă

Băieții sunt atrași de femei misterioase, așa că încearcă să fii un pic enigmatică. Nu îi spune totul despre tine de la început, ci păstrează câteva secrete care să îl facă să te dorească și să îți dorească compania mai mult. Nu fi prea disponibilă și lasă-l să te caute și să îți dorească atenția.

Fii amuzantă

Unul dintre cele mai importante lucruri pentru a-l face pe băiat să te placă este să fii amuzantă. Învață să îi faci glume și să îl faci să râdă. Băieții adoră femeile cu un simț al umorului bine dezvoltat.

Atunci când vrei să îl faci pe băiat să te placă, fii amuzantă și încălzește atmosfera cu un simț al umorului bine dezvoltat. Iată câteva exemple practice de cum poți fi amuzantă și să îl faci să râdă:

 1. Glumește pe seama ta
  Fă glume pe seama ta și încurajează-l să râdă împreună cu tine. De exemplu, poți să îi spui o poveste amuzantă despre cum ai făcut o gafă sau cum ai căzut în public.
 2. Fă glume în situații nepotrivite
  Poți să faci glume în situații nepotrivite, cum ar fi la un înmormântare sau la o întâlnire serioasă. Desigur, trebuie să ai grijă să nu ofensezi pe nimeni, dar un umor bine plasat poate să reducă tensiunea și să îl facă să se simtă mai relaxat.
 3. Fă referințe la filme sau seriale amuzante
  Dacă îți place să te uiți la filme sau seriale amuzante, poți să faci referințe la replicile celebre sau la momentele amuzante în timpul conversației. Acest lucru îi arată că aveți interese comune și că îți place să te distrezi.
 4. Fă glume subtile
  Poți să faci glume subtile, cum ar fi să joci cu cuvintele sau să faci aluzii amuzante la situații din viața reală. Acest lucru poate să îl facă să se simtă inteligent și să se simtă atras de tine.
 5. Fă glume despre lucruri la care ambii vă pricepeți
  Dacă aveți interese comune, poți să faci glume despre lucrurile la care vă pricepeți amândoi. De exemplu, dacă sunteți amândoi fani ai fotbalului, poți să faci glume despre echipele sau jucătorii preferați.

Fii atentă la aspectul tău

Aspectul tău fizic este, de asemenea, foarte important atunci când încerci să îl faci pe băiat să te placă. Îmbracă-te cu gust și îngrijește-te de aspectul tău. Nu trebuie să fii perfectă, dar trebuie să arăți că îți pasă de tine însăți.

Atunci când încerci să îl faci pe băiat să te placă, aspectul tău fizic poate fi un factor important în atractivitatea ta. Cu toate acestea, nu este necesar să fii perfectă pentru a atrage atenția băiatului pe care îl dorești. În loc de asta, trebuie doar să acorzi atenție aspectului tău și să arăți că îți pasă de tine însăți.

Unul dintre cele mai simple lucruri pe care le poți face pentru a arăta că îți pasă de aspectul tău este să îți alegi haine care te avantajează și să le porți cu încredere. Nu trebuie să cheltui o avere pe haine de firmă sau să îți schimbi complet stilul vestimentar. Trebuie doar să îți alegi haine care îți plac și care se potrivesc cu personalitatea ta. De exemplu, dacă îți place stilul casual, poți opta pentru tricouri simple și blugi sau pentru rochii și fuste lejere. Dacă preferi un stil mai elegant, poți opta pentru rochii sau sacouri din materiale de calitate și cu un croi impecabil. În orice caz, este important să îți simți confortabil și să arăți că îți place ceea ce porți.

Pe lângă haine, îngrijirea personală poate juca, de asemenea, un rol important în aspectul tău fizic. Asigură-te că îți speli fața zilnic și folosești produse de îngrijire a pielii care se potrivesc tipului tău de ten. În plus, asigură-te că ai o igienă corespunzătoare, cum ar fi îngrijirea dinților și a părului. Nu trebuie să îți petreci ore în baie în fiecare dimineață, dar este important să arăți că îți pasă de aspectul tău.

Nu uita să acorzi atenție și altor detalii, cum ar fi manichiura și machiajul. Nu este necesar să fii expertă în arta machiajului sau să ai manichiura făcută în fiecare săptămână, dar trebuie să arăți că îți pasă de aceste detalii și că încerci să te îngrijești cât mai bine.

Îngrijirea aspectului tău fizic poate fi un factor important în a atrage atenția băiatului pe care îl dorești. Nu trebuie să fii perfectă, dar trebuie să arăți că îți pasă de tine însăți și să acorzi atenție hainelor pe care le porți, îngrijirii pielii, igienei personale și altor detalii de înfățișare. Cu puțin efort și atenție, poți arăta cel mai bun aspect al tău și să îl faci pe băiat să te placă.

Fii subtilă

Atunci când încerci să îi atragi atenția băiatului pe care îl dorești, fii subtilă și încearcă să îi dai semne că îți place, fără a fi prea insistentă sau forțată. Iată câteva exemple practice de semne subtile pe care le poți folosi pentru a-i arăta băiatului că îți place:

 1. Contactul vizual
  Atunci când vorbești cu el, asigură-te că îi faci contact vizual și îi zâmbești. Acesta este un semn clar că îți place să petreci timp cu el și că ești interesată de ceea ce are de spus.
 2. Atingerea ușoară
  În timpul unei conversații, poți să îi atingi ușor brațul sau umărul pentru a-i arăta că îți place să fii în preajma lui și că îți place să fii aproape de el.
 3. Complimente subtile
  Poți să îi faci un compliment subtil în legătură cu îmbrăcămintea sau aspectul lui. Nu trebuie să exagerezi, dar poți să îi spui că îi stă bine cu acea cămașă sau că îți place coafura lui.
 4. Fiți amabili și răbdători
  Atunci când vorbești cu el, încearcă să fii amabilă și răbdătoare. Ascultă ce are de spus și arată-i că îți pasă de el. Fii naturală și autentică și nu te forța să fii altfel decât ești.
 5. Invită-l să faci activități împreună
  Poți să îl inviți să faci activități împreună, cum ar fi să mergeți la un film sau să mergeți la un picnic în parc. Acest lucru îi arată că îți place să petreci timpul cu el și că îți dorești să îi cunoști mai bine.
 6. Fii atentă la limbajul corpului
  În timpul interacțiunilor cu el, fii atentă la limbajul corpului. Nu încrucișa brațele sau picioarele, deoarece acest lucru poate sugera că ești închisă și defensivă. În loc de asta, stai dreaptă și arată că ești deschisă și interesată de ceea ce are de spus.

Fii de încredere

Atunci când încerci să îi arăți băiatului că ești de încredere, trebuie să fii sinceră și să îi arăți că îl respecți. Iată câteva exemple practice de cum poți fi de încredere și să îi arăți că poate conta pe tine:

 1. Nu dezvălui secrete
  Atunci când cineva îți spune un secret, este important să nu îl dezvălui altcuiva fără permisiunea sa. Dacă băiatul îți mărturisește un secret, respectă-l și nu îl spune niciunei alte persoane.
 2. Fii sinceră
  Fii sinceră și deschisă cu băiatul, chiar dacă adevărul poate fi dureros sau incomod. Dacă vrei să îți păstrezi încrederea lui, este important să nu îi ascunzi adevărul sau să îl minți.
 3. Nu judeca
  Nu judeca băiatul pentru alegerile sau acțiunile sale. Fii deschisă și ascultă-l atunci când îți împărtășește gândurile și sentimentele sale. Arată că ești dispusă să îl înțelegi și să îl ajuți.
 4. Fiți loială
  Fii loială și să îi arăți că poți fi de încredere. Nu îl trăda și nu îi faci rău în vreun fel. Arată că ești o persoană de încredere și că îi vei fi alături indiferent de situație.
 5. Demonstrează empatie
  Demonstrează empatie și să îi arăți că îți pasă de el. Încurajează-l și oferă-i sprijinul tău atunci când are nevoie.

Fii independentă

Băieții sunt atrași de femei independente și puternice. Învață să îți gestionezi viața și să îți construiești propriul tău drum. Nu fii nevoieșoară și nu îl pune pe băiat într-o poziție de a te salva sau de a te proteja tot timpul. Este important să îți arăți independența și puterea ta. Iată câteva exemple practice de cum poți fi independentă și să îi arăți băiatului că ești o femeie puternică:

 1. Învață să îți gestionezi viața
  Fii responsabilă și încearcă să îți gestionezi viața singură. Nu te baza pe băiat pentru a-ți rezolva problemele sau pentru a lua deciziile importante. Arată-i că poți fi independentă și că ai încredere în propriile tale capacități.
 2. Învață să fii autonomă
  Învață să îți construiești propriul tău drum și să îți stabilești propriile obiective. Nu fii nevoieșoară și nu îl pune pe băiat într-o poziție de a te salva sau de a te proteja tot timpul. Fii autonomă și ia propriile tale decizii.
 3. Învață să fii sigură pe tine
  Fii sigură pe tine și arată-i băiatului că ești o femeie puternică și încrezătoare. Nu te lăsa intimidată de situații noi sau de oameni necunoscuți. Arată-i că poți face față oricărei situații și că ești o persoană demnă de respect.
 4. Învață să ai propriile interese
  Dezvoltă-ți propriile tale interese și pasiuni și nu te baza pe băiat pentru a te distra sau a te simți împlinită. Arată-i că ai o viață plină și interesantă, indiferent dacă este sau nu prezent în ea.
 5. Învață să spui “nu”
  Nu fi de acord cu tot ce spune sau face băiatul, doar pentru a-i face pe plac. Învață să spui “nu” când este necesar și să îți afirmi propria ta voință. Arată-i că ești o femeie independentă și că ai o voce puternică în propria ta viață.

Fii răbdătoare

Nu te aștepta să faci pe cineva să te placă peste noapte. Uneori, relațiile necesită timp și efort. Fii răbdătoare și nu te grăbi să îți declari sentimentele. Lasă relația să se dezvolte natural și vei vedea că băiatul va începe să te placă mai mult. Este important să îți arăți răbdarea și să nu te aștepți să faci pe cineva să te placă peste noapte. Iată câteva exemple practice de cum poți fi răbdătoare și să îi arăți băiatului că ești o persoană cu care poate construi o relație durabilă:

 1. Nu te grăbi să îți declari sentimentele
  Înainte de a începe să îți declari sentimentele, fii sigură că este momentul potrivit și că băiatul este pregătit să audă acest lucru. Nu te grăbi și lasă relația să se dezvolte natural.
 2. Fii răbdătoare și acceptă schimbările
  Într-o relație, schimbările sunt inevitabile. Fii răbdătoare și acceptă schimbările care apar în relația voastră. Învață să comunici și să lucrezi împreună pentru a depăși orice probleme care apar.
 3. Nu forța lucrurile
  Nu încerca să forțezi lucrurile, ci lasă relația să se dezvolte natural. Fii deschisă și arată-i băiatului că ești interesată de el, dar nu insista și nu îl sufoca.
 4. Fii prezentă și arată interes
  Fii prezentă și arată interes față de băiat și de viața lui. Încurajează-l și oferă-i sprijinul tău atunci când are nevoie. Arată-i că îți pasă și că vrei să faci parte din viața lui.
 5. Nu te aștepta la rezultate rapide
  Nu te aștepta să vezi rezultate rapide în relația voastră. Uneori, relațiile necesită timp și efort. Fii răbdătoare și nu te descuraja dacă lucrurile nu se întâmplă așa cum îți dorești.

Întrebări frecvente

 1. Cum pot să îi atrag atenția băiatului pe care îl plac?
  Încearcă să fii amuzantă, interesantă și misterioasă în fața lui. Învață să comunici eficient și să îți arăți personalitatea și interesele.
 2. Cum pot să îmi dezvolt încrederea în mine în prezența lui?
  Încearcă să îți accepți emoțiile și să înveți să le gestionezi. Vizualizează momente pozitive și acordă-ți timp pentru a te pregăti înainte de întâlnire.
 3. Ce trebuie să fac dacă băiatul pe care îl plac nu pare interesat?
  Încearcă să nu te descurajezi și să nu te simți respinsă. Fii răbdătoare și arată-i că îți pasă de el, dar nu îl sufoca și lasă-l să își ia propriul timp.
 4. Cum pot să îmi mențin independența într-o relație?
  Încearcă să îți construiești propriul tău drum și să nu fii nevoieșoară. Nu pune presiune pe băiat să te protejeze și să îți rezolve problemele, ci încearcă să lucrezi împreună ca o echipă.
 5. Este important să fiu eu însămi în prezența lui sau să încerc să îi plac prin schimbarea personalității mele?
  Este important să fii tu însăți și să nu încerci să îți schimbi personalitatea pentru a-i plăcea băiatului. Fii autentică și arată-i cine ești cu adevărat.

Cum sa faci un baiat sa te placa? Pentru a-l face pe băiat să te placă, trebuie să fii încrezătoare în tine, autentică, interesantă, amuzantă, atentă la aspectul tău, subtilă, de încredere, independentă, răbdătoare și să fii tu însăți. Urmează aceste sfaturi și vei avea mai mult succes în relațiile tale. În plus, nu uita să fii deschisă la sugestii și la feedback din partea băiatului. Ascultă ce îi place și ce nu îi place și încorporează aceste informații în comportamentul tău.

Este important să ai în vedere că nu toți băieții sunt interesați de același tip de femeie. Fiecare băiat are propriile sale preferințe și gusturi. Așadar, nu te descuraja dacă o anumită tehnică sau abordare nu funcționează cu băiatul tău. Încearcă să fii flexibilă și să îți adaptezi strategia în funcție de personalitatea băiatului.

De asemenea, nu uita că nu trebuie să îți schimbi personalitatea pentru a-l face pe băiat să te placă. În loc să încerci să fii cineva altcineva, încearcă să îți dezvolți personalitatea și să fii o versiune mai bună a ta. Acest lucru te va ajuta să atragi băieții care sunt compatibili cu personalitatea ta și care te vor iubi pentru cine ești.